İndirdownload.tk , İndir, Tam indir , Program indir, Full izle, Full indir

Blog Widget by LinkWithin

6 Eylül 2009 Pazar

Akne Nedir?

Ne akne vulgaris nedir?

Akne vulgaris, ya da akne, bir deri sorun başlatılan petrol ve ölü cilt hücreler gözenekleri kadar zarar. Bazı insanlar siyah nokta, lekeler, whiteheads, sivilce veya zits arama. Ne zaman birkaç kırmızı lekeler veya sivilce varsa, akne hafif bir formu var. Şiddetli akne o yüz, boyun, göğüs kapağı olabilir sivilce yüzlerce ve arka anlamına gelebilir. Ya da, o, bu katı (kist) acı kırmızı topaklar daha büyük olabilir.

Gençlerin en azından hafif akne olsun. Genellikle gets teen yıl sonra daha iyi. Ama birçok yetişkin kadın gün içindeki adet dönemleri öncesi sivilce var.

Nasıl akne hakkında hissediyorum ne kadar kötü olduğunu ilgili olmayabilir. Şiddetli akne Bazı insanlar tarafından rahatsız değildir. Başkaları utandım veya üzgün olmalarına rağmen sadece birkaç sivilce var.

İyi haber var ki kontrol altında sivilce olsun yardımcı olabilecek birçok iyi tedavi olmasıdır.
Sivilce ne sebep olur?

Akne başlar, yağ ve ölü deri hücreleri cildin gözenekleri zarar. Eğer mikroplar gözenekleri içine almak, sonucu, irin kızarıklık ve şişlik olabilir. Bir resim bakın nasıl tırtıl buraya tıklayın .. bir örnek görmek formu

Çoğu insan için, teen yıllarda akne başlar. Çünkü hormon değişiklikleri cilt daha ergenlik başlar sonra yağlı yapmak olmasıdır.

Size çikolata ya da yağlı besinler yemekten sivilce alamadım. Ama bu zarar için gözenekler yağlı cilt ürünleri kullanarak daha kötü yapabilir.

Sivilce ailelerde çalıştırabilirsiniz. Eğer bir anne ağır sivilce vardı, onu daha fazla olması muhtemeldir.
Ne belirtileri nelerdir?

Belirtileri whiteheads akne, siyah nokta ve sivilce içerir. Bu yüz, boyun oluşabilir, omuzlar, sırt ya da göğüs. Pimples, büyük ve derin kistik lezyonlar denir vardır. Eğer enfekte olsun Bu acı verici olabilir. Onlar da olabilir yara cilt.
Sivilce nasıl tedavi edilir?

, Cildinizi temiz tutmak kontrolü sivilce yardımcı olmak. Deri ürünleri kaçının yapışmasına neden sizin gözenekleri. Bu "noncomedogenic" etiketinde söylemek ürünleri arayın. Yumuşak bir sabun veya sivilce yıkama yıkayın cildinizi bir veya iki kez bir gün. Bodur değil deneyin veya sivilce karışmak. Bu onları daha kötü ve yapabilir izleri neden olabilir.

Eğer tedavi birkaç sivilce varsa, reçete olmadan bir sivilce kremi alabilirsiniz. Biri için benzoyl olan peroksit veya salisilik asit bak. Bu iş en iyi şekilde sadece etiket diyor kullanılır.

Kontrol altında sivilce için zaman alabilir. 6-8 hafta boyunca aynı tedaviyi kullanmaya devam edin. Hatta önce daha iyi olur bu olur kötü fark edebilirsiniz. Eğer 8 hafta cildinizi değil iyidir, sonra başka bir ürün deneyin.

Eğer gerçekten sivilce veya rahatsız ediyorsunuz cildinizin izi vardır, doktorunuzu görün. Bir reçete jel veya krem cilt için tek ihtiyacınız olabilir. Doktorunuz antibiyotik hap sipariş edebilirsiniz. Tedavilerin bir karışımı en iyi sonucu verebilir. Eğer yardımcı olabilecek bazı doğum kontrol hapları alan kadın vardır.

Eğer sivilce kist, güçlü ilaç hakkında doktorunuzla görüşün var. Isotretinoin (Accutane gibi) çok iyi çalıştığını, ancak doğum kusurlarına neden olabilir. Accutane kullanan ve depresyon ile ilişkili olabilir. Eğer Bu ilacı daha önce depresyon oldu doktorunuza bildirin. Ve eğer kadın ise, hamilelik karşı doğum kontrol iki formları kullanarak korumak gerekir. Süre hamile olduğunu eğer bir kadın alır Bu ilaç bile bir doz doğum kusurlarına neden olabilir. Eğer emzirme değilseniz izotretinoin alamaz.
Akne izleri hakkında ne yapılabilir?

Bundan akne izleri daha iyi bakmak ve pürüzsüz hissetmenize yardımcı olabilir cilt tedavileri vardır. Onlar hakkında doktorunuza danışın. Sizin için en iyi tedavi ne kadar ciddi yara izi olduğuna bağlıdır. Bu yara dokusu kaldırdık veya kollajen bir çekim var. Deri altındaki kollajen kadar dolgunlaştırıcı bir Çekirdeksiz yara düzeltir. Bu tedavilerin bir kombinasyonu ile en iyi sonuçları alabilirsiniz.

0 yorum: